Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


J.K. Rowling sok mindent elárult egy interjúban és egy internetes beszélgetésen.(Mint nyilatkozta az epilógus hosszabb lett volna és az a 19év alatt született összes Weasley nevét tartalmazta volna,de aztán lerövidítette,hogy könnyebb legyen a búcsú):

-Harry auror lett és az Auror Parancsnokság vezetője.Arthur Weasley magjavította Sirius motroját ami így most Harry birtokol.Összeházasodott Ginny-vel.Mivel Voldemort lélekdarabja már nincs benne ,ezért nem tud párszaszóul.

-Ronból is auror lett.Csatlakozott George-hoz a csodabazáros üzletben.Felesége Hermione.

-Hermione a Minisztériumban a Varázslény Felügyeleti Főosztályon kezdte karrierjét majd magasan hozzájárult a házimanók életszínvonalának javításához.Később a Varázsbűnüldözési Főosztályra ment át ,ahol már nagyon magas rangban van.Ronhoz ment feleségül.Megtalálta szöleit és levette róluk az emlékezet módosító bűbájt.

-Ginny a Holyhead-i Hárpiákban játszott egy ideig majd visszavonult az aktív sporttól,hogy Harry-vel felnevelhessék 3gyermeküket.Később a Reggeli Próféta Kviddics rovatának fő válaszadója lett.

-Dumbledore fiatal korában gyengéd érzelmeket táplált Grindelwald iránt.

-Cho egy muglihoz ment feleségül.

-Voldeemort bűnei túlságosan súlyosak voltak ahhoz,hogy szellemként visszatérjen.Ő volt az a szerencsétlen alak ,akit Harry is látott aKIng's Cross pályaudvaron.

-Draco Malfoy is megházasodot ,feleségül vette Astoria Greengrasst,majd később szuletett egy Scorpius nevű fia.

-Luna Lovegood egyfajta természettudós lett ,körülutazta a világot furcsa és egyedi élőlényeket keresve.Férje Goethe Salmander unokája Rolf.

Percy feleségül vett egy Audrey nevű lányta,akitl két gyreke született:Molly és Lucy.

-Dolores Umbrige-t letartóztattaák a mugliivadékok ellen elkövetett bűncselekmények miatt,életfogytik tartó Azkabani fogságra ítélték.

-Neville a Roxfortban kezdett el dologozni,miután Bimba professzor nyugdíjba vonult ezt az állást McGalagony professzor ajánlotta feln neki.Feleségül vette egykori hugrabugos évfolyamtársát Hannah Abbottot,aki a Foltozott Üst új tulajdonosnője lett.Neville gyógynövénytant tanított.

-Billnek és Fleurnak 3 gyereke született Victorie ,akit a Roxforti győzelem emlékére neveztek el Dominique és Louis.

-Voldemort uralmának megdöntése után Kingsley Shacklebolt lett az új miniszter ,ő nem engedte ,hogy dementorok legyenek az Azkaban őrei.

-a Mardekár-ház jelentősen felhígult már nem csak aranyvérűek járnak oda,persze ez korábban sem volt mindig igy pl:Perseus Piton ,Tom Denem.

-Voldemort sötét varázslatok kivédésere kimondott átka halála után megszünt ,azóta egy állandó tanár tülti be a posztot.Harry visszalátogat azórákra,hogy előadásokat tartson a sötét varázslatok kivédéséből.

-Harry és Ron nem tértek vissza a Roxfortba,a háború utáni tárgyalásokon és a varázslóvilág újjászervezésében vettek részt.Hermione azonban visszatért befejezni a hetedik tanévet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.